Maketi sele mea'ai fa'alelei

I aso nei, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le puipuiga o le siosiomaga, o le masani o le faʻaaogaina o mea e faʻaogaina ai le siʻosiʻomaga e fai ai oloa ua sili atu ona manino.I le avea ai o se mea e mana'omia mo le fa'amamāina o aso ta'itasi, sa masani ona faia ni sele i mea fa'apalasina masani i aso ua mavae, lea na mafua ai le tele o le fa'aleagaina o le si'osi'omaga.

 

I le taimi nei, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le siosiomaga, ua amata ona faʻateleina tagata faʻatau e tulituliloa le faʻaogaina o le siosiomaga, soifua maloloina ma le gafataulimaina o olaga, o lea e faʻasolosolo malie ai le fiafia o tagata faʻatau.

 

Ua lipotia mai o le tele o faʻailoga i luga o le maketi ua faʻalauiloaina ni sele e faia i mea e faʻafefe ai le siosiomaga.O mea nei e aofia ai: bamboo ma mea fafie, polymers biodegradable, pulp toe faʻaaogaina, ma isi.

 

Pe a faatusatusa i sele palasitika masani, o sele e faia i mea tau le siosiomaga e sili atu le soifua maloloina, sili atu ona umi ma sili atu ona faʻaleleia uiga faʻalelei, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le siosiomaga ma e alofagia e le tele o tagata faʻatau.

 

I le lumanaʻi, o loʻo faʻamoemoeina o sele e faia i mea tau le siosiomaga o le a faasolosolo malie ona nofoia se vaega tele o maketi.I le tasi itu, e mafua ona o le faʻaleleia atili o le malamalama o tagata faʻatau i le puipuiga o le siosiomaga, ma i le isi itu, ona o le faʻalauiloaina o faiga faʻavae a le malo mo le puipuiga o le siosiomaga.E talitonuina i le aluga o taimi, o le tele o faʻailoga o le a faasolosolo malie ona faʻapipiʻi i le faʻasologa o sele e faia mai mea faʻapitoa i le siʻosiʻomaga, ma faʻateleina ai le atinaʻeina vave o lenei tulaga.

 

I se faapuupuuga, o le masani o le faia o sele mai mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga, o lenei ituaiga fou o sele o le a avea ma se tasi o filifiliga muamua mo le faʻamamaina o aso uma, ma o le a faia ai foi se sao i le mafuaʻaga o le puipuiga o le siosiomaga.


Taimi meli: Iul-01-2023